Danish Dutch English German Italian Japanese Norwegian Spanish Swedish

100514_thomas_sams_hornfisk

Thomas Sams med en af dagens hornfisk fanget på mini popper! 

Stines Minde

Hverken luft eller vandtemperaturen indikerede at vi nu er midt i maj. vandet målte jeg til 8 grader. Lufttemperaturen føltes ikke varmere. Fiskede sammen med Thomas Sams i området øst for Stenes Minde. Bunden er næsten overalt kuperet som følge af ormenes aktivitet og forårsfornemmelser. Har næsten med det samme de karakteristiske smånap i fluen, der et typisk kendetegn for hornfisk. Lægger da også ud med en af de viltre næpgedder. Thomas skifter til popper og hygger sig med at den konstant bliver angrebet. Forstsætter selv med at fiske målrettet efter ørreder, der dog i dag har besluttet sig, at holde sig langt væk fra vores fluer. Har slutteligt en ca. 45 cm. tyksak på fluen, som dog (fortjent) smutter lige inden landingen. 

{jcomments on}

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Har det sidste årstid fisket med Andersen stængerne. De er testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com