Danish Dutch English German Italian Japanese Norwegian Spanish Swedish

100811_ruser

Mariager Fjord: Overalt er der markedet rusepladser. Når ålefiskeriet fra mandag den 16. januar igen bliver tilladt, er det ikke kun den udrydningstruede ål der er i fare. Også sportsfiskere risikere at komme galt afsted, eller rettere i konflikt med reglen om at holde 75 meters afstand til ruserne. 

Er det rimeligt at en fritidsfisker helt lovligt kan sætte seks åleruser med en indbyrdes afstand på 75 meter og således gøre sportsfiskeri fra i alt 525 meter bred ulovligt? Hvad syntes du? 

Derudover syntes jeg også, at det er på kanten af det kriminelle, når der de kommende måneder er lagt op til et så omfattende fiskeri efter de ål, som bl.a. EU har pålagt medlemslandede at beskytte. 

I bl.a Lergravende ved Hadsund som jeg fiskede i  morges, vil det blive næsten umuligt at fiske lovligt i. Pælene der skal markere de kommende rusepladser står med ca. 75 meters mellemrum. Utroligt at vi har nogle politikere der tillader dette vanvid som allerhøjest bidrager med nogle sorte penge....

Reglernes skider man på idet det ikke er tilladt at sætte pæle eller andre markeringer i fredningstiden! 

Fangede forøvrigt en hornfisk og en lille ørred og så forøvrigt kun få fisk. 

{jcomments on}

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Har det sidste årstid fisket med Andersen stængerne. De er testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com