Danish Dutch English German Italian Japanese Norwegian Spanish Swedish

    Mariager Fjord, Ørnedalsbugten
110430_ornedalen
Mon ikke der er tale om en ny varmerekord for april? Målte vandtemperaturen til 18 grader på det lave vand. Anemonerne står i fuldt flor samtidig med at bøgen har foldet sig ud! 

Efter afslutningen på en konference i det nordjydske tog jeg på vejen hjem et par timer i pontonbåden i Ørnedalsbugten. Bemærkede med det samme, at der tæt under land var en stor mængde hundestejler og kutlinge. Desuden så jeg en del store børsteorm. Godt hjulpet af lyset, varmen og en masse næringsstoffer fra landbruget, er der blomstret en del alger op, hvilken har gjort fjordvandet temmeligt uklart. 

Fiskede et par timer uden at se noget som helst til ørrederne.

Flere steder er der tæt besat af ruser. Ser frem til den 15. juni til 16. august, hvor der ikke må sættes ruser i Fjorden{jcomments on} 

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Har det sidste årstid fisket med Andersen stængerne. De er testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com