Danish Dutch English German Italian Japanese Norwegian Spanish SwedishMariager Fjord, ved Mariager 
120422_mariager_mariager
Dagens bedste oplevelse var uden tvivl mit møde med en masse yngre og ældre i gule veste fra DN: Der blev samlet affald og der var desværre rigeligt at samle ind!

Søsatte fra pladsen øst for havnen i Mariager (forøvrigt et super sted med god og let adgang til fjorden). 

Opdagede at jeg havde medbragt hjulet med linen til #7 stangen til min 6#'er stang. Hvad værre var; linen var en hurtigere synkende I-liner - ikke lige det bedste til lavt vand! 

Fiskede på strækningen hen mod Stenarmen og så da også nogle fisk i overfladen på meget lavt vand. Det kølige vejer og de få timer med sol, har helt sikkert haft en gavnlig indflydelse på algeproduktinen, der indtil nu ikke hgere det mindste her. 

Der gik det meste af en time før en første fisk tog fluen. En fin ørred på omkring 45 cm., (velfortjent?) sagde farvel efter et spring... Næste ørred tog fluen og svømmede derefter direkte ind mod mig. Igen blev linen slap! Dagen gav kontakt med en endnu en afhopper...

Havde alligevel 5 mindre ørreder inde og vende. Til trods for, at der ikke længere udsættes ørred i Mariager Fjord, er der tilsyneladende en god bestand af mindre fisk som er naturpoduceret i Villestrup, Kastbjerg, Maren Møllebæk og de øvrige vandløb som er så vigtige! 

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com