Danish Dutch English German Italian Japanese Norwegian Spanish Swedish

Mariager Fjord Salten

 Salten1

En tilgængelig plads. 

Her er god vej og fjorden yderst tilgængelig. Bunden består af kalkflager, muslingebanker og ålegræs. 

Strækningen kan overraske selv de mest umulige dage. I nærheden af "Salten" (der udledes varmt vand) og havnen, ses der ved vintertide ofte ålekvappeyngel og anden fiskeyngel. Ørrederne ynder denne plads.

Men både den store føde rigelighed og det til tider store fiskepres, bevirker at der kan være tale om utroligt forsigtige fisk. Det er det varme vand fra "Salten" der her skaber sommervandstemperaturer året rundt. Vandtemperaturen er sikkert også forklaringen på, at der også jævnligt fanges multer og hornfisk helt hen i november og december.

Se kort over området

Køb dine fluer her!

fliesforsale.dk - fluer der fanger!

Undgå at komme til at fiske i fredningsbælter.  

Check kortet inden du ta'r afsted!

LÆS OM FREDNINGSBÆLTER OG FISKEREGLER  (link) - opdateret: 1. januar 2017

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Har det sidste årstid fisket med Andersen stængerne. De er testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com