Danish Dutch English German Italian Japanese Norwegian Spanish Swedish

Guide hatch rena 
Rena er kendt for sine betagende og mangfoldige klækninger af døgnfluer, vårfluer og slørvinger! I guidebåden fra Anderson kommer du tæt på fisk og natur...
guide two person driftboat
Den specielbyggede amerikanske driftbåd rummer fint to fluefiskere foruden guiden. 

Bestil drømmeturen!

Allerede nu kan du bestille næste sommers drømmetur med Henrik Leth bag årerne, som guide! Henrik Leth har siden 1983 fisket i Rena mindst en gang pr sæson.
Via Rena Fiskecamp kan du booke overnatning og floattrips

Valgmuligheder

1) I den store driftbåd går turen fra Strømstad (nedstrøm fluezonen) til optagningspladsen lige opstrøms Militærbroen - en strækning på ca. 15 kilomete.
2) Du fisker fra forsædet i min to-personers Anderson pontonbåd. Uden at skræmme de sky ørreder kan vi fiske i rolige bagløb og sideløb. Strækningen er også lidt længere, idet vi fortsætter ned gennem Holmbo og ned gennem stryget til Løbsøen. 

Elven

Under heldags turen kommer vi igennem moderate whitewater stryg, hurtigt strømmende strækninger hvor storørrederne står på lur, og forbi strømlæ under de udhængende træer langs bredden. Vi kommer til at fiske de produktive langsomflydende strækninger hvor ørreder, stallinger og helt, fouragerer døgnfluer eller vårfluer på, eller lige under overfladen. 
Normalt er der afgang fra Deset (Rena Fiskecamp) om formiddagen og hjemkomst sidst på aftenen. Undervejs holder vi frokost og kaffepause efter behov.
Guide fight rena 
Ørreden har taget fluen...

Priseksempel for guidetur , incl overnatning og forplejning: 

Drifttur og en nat i 2 rums lejlighed er 3650,- (nok) Frokost på drifturen er inkluderet. 

Ved flere overnattinger tillægges der 650,- (nok) pr nat. Evt. 790,- (nok) ved 4 rums lejlighed. 

Ret ændringer forbeholdes!

LÆS MERE OM RENA, FISKENE OG FISKERIET:

Booking:

 

 

Køb dine fluer her!

fliesforsale.dk - fluer der fanger!

rena match hatch

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Har det sidste årstid fisket med Andersen stængerne. De er testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

by Free Games