Danish Dutch English German Italian Japanese Norwegian Spanish Swedish

Lørdag den 25. marts 20172017 affald

Fra affaldsindsamlingen i sensommeren 2016. 

Så fisker vi skrald!

Lørdag 25/3 kl. 9 – ca. 13.

Brugere af Gudenåen ser desværre ofte affald og andet flyde i vores dejlige natur, og det vil vi igen denne dag gøre noget ved. Vi startede sammen i efteråret 2016 og nu fortsætter vi.

Hvis du har en båd, kano, kajak eller lign. og har lyst til at hjælpe med at rydde op, så mød op med dit fartøj ved Randers Naturcenter kl 9, hvor vi starter med en kop kaffe og lægger en fælles slagplan. Opgaver og sejlruter bliver uddelegeret fra Naturcenteret, hvortil også affaldet fragtes. Er du ikke registreret til sejlads på Gudenåen med motorbåd, skal du have et gæstemærke. Ring til naturcenteret fra august på tlf. 86 432537, så får du nærmere information om dette. Kl.12 mødes alle deltagerne på Naturcenteret, vi ser på omfanget af affald og nyder en portion varm suppe.

Mødested: Randers Naturcenter, Gudenåvej 20, Randers NV.

Medbring: Egen båd, redningsvest og andet sejladsudstyr

Arrangør: Fluefiskerne i Randers og Randers Naturcenter.

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd.  Kasteinstruktion og fisketeknik.
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!