brakvand logo stort

Fiskesøgning i fine omgivelser

Fredag den 3. april 2015.

150403 esby rasmus ovesen1

Det var rigtigt hyggeligt at have Rasmus Ovesen på forsædet i guidebåden.

Djursland, Helgenæs, Esby.

150403 esby rasmus ovesen3

Dagens eneste ørred tog Brakvandsrejen på dybt vand.

150403 esby rasmus ovesen2

Skumringslys, ingen trafik og gode oplevelser. Dejligt at køre til fiskevandet inden solopgang.

Afsøgningsfiskeri i smukke omgivelser

På vejen ud mod Helgenæs blev det en god snak med Rasmus, som jeg kendt siden midt firserne....

Vi havde ikke været på vandet længe, før end en ørred viste sig i overfladen. Gentagne præsentationer af fluen, kunne dog ikke friste... Snart så vi endnu en fisk. Heller ikke denne var i biddet. 

Satte kursen mod vinden ind i vigen. For som jeg sagde til Rasmus, "så er det dejligt at tænke på, at der er medvind på vejen hjem"! 

På trods af ellers perfekte forhold med lidt krusninger på overfladen og en anelse uklarhed i vandet, mærkede vi på udturen ikke nogen som helst interresse for vores fluer. Vi forsøgte os også med flere flueskift undervejs. Havde derimod en mindre flok forårskåde marsvin der gentagne gange tiltrak sig vores opmærksomhed. 

På vejen retur, havde jeg først et enkelt nap, som jeg dog missede på grund af uopmærksomhed og en tabt flueline. Lidt senere, var det Rasmus der sad med bøjet stang. Dagens første sej havde taget rejefluen. 

Snart var det min tur og endnu en sej var i biddet.... 

På baggrund af morgenens sløve fiskeri, havde vi frygtet en nultur, men på de sidste meter inden vi skulle i land, blev en ørred interesseret i Brakvandsrejen. {jcomments on}