brakvand logo stort

Naphans var mere kælen end i biddet!

Søndag den 9. juli 2013. Randers Fjord, Dronningborg Bredning: Da jeg ankom lidt over klokken fire var nattergalen særdeles aktiv. Snart dukkede Claus Thyregod også op, lidt forsinket som følge af en spritkontrol på Århusvej. Godt at ordensmagten også er kvikke ud på de små timer....

130609 bredningen

Lav vandstand og varmt vand er ikke optimalt når det gælder om at lokke gedderne til fluen... 

Bredningen er fortsat fiskbar! 

Var lidt spændt på om grøden var "vokset amok" og havde umuliggjort normalt fiskeri. Da vandet samtidigt var et godt stykke under normalen, havde vi forventet, at gedderne i første omgang ville være forsigtige; og det var de!  

Det blev til utallige "takes". Typisk blev fluen taget i overfladen uden at Napghans blev kroget... Kom til at tænke på om gedderne idag bed mere instinktivt, end af sult? Under normale omstændigheder falder huggene hårdt og særdeles kontant. Man er ikke tvivl!

I dag var det nærmest som om at gedderne mere var til "kærtegn".... Prøvede med diverse fluer og havde også et par gode takes på en af de nye poppere, der er meget støjende og effektive når det gælder om at tiltrække sig opmærksomheden!

 

Fiskede fra ca. 04.30 til 10.00. Claus lande og genudsatte tre gedder, men jeg havde to inde "at vende". Desuden havde vi bedde op i mod ti "takes". {jcomments on}