brakvand logo stort

Legebid og forårskuller

Søndag den 9. marts 2014. Randers Fjord, Dronningborg Bredning: Efter et par hyggelige dage med fluebinding og whisky, gjorde nogle timer i den friske luft rigtigt godt!

140309 bredningen gedde bid

Fangede 4 mindre gedder der alle var arret efter et par kærlige bid fra geddemor - kærlighed kan være en risky business, også når man er en hangedde!

140309 bredningen lavt vand

Vandstanden var ualmindelig lav og afslørede, at der godt kunne sættes ind med en indsamling af affald. Måske kommunen, der både skal oprette senior og de såkaldte nyttejob, kunne bruge nogle af de bundne midler til indsamling af gamle dæk, træstammer, vragdele, flasker og plastik. Syntes det kunne være en god ide!  

En glat rampe

Endnu engang overraskede den glatte rampe og fødderne gled og sendte mig en tur i lodret position. Heldigvis skete der ikke anden end at stangholderen knækkede og min jakke og waders blev smurt ind i den slibrige brune algegrød. Stangen fik jeg reddet og snart var jeg klar til at fiske. 

Var godt klar over at den ekstremt lave vandstand ikke var noget der bragte gedderne i hopla. Snart var der dog tre fisk "i hånden". 

Lidte længere østpå lå Jan og Kasper. En jolle med spinnefiskere og en båd med jerkbaitere i fredningsbæltet, var også ude i det gode vejr. 

Fik i alt 4 gedder inden jeg returnerede og fik lagt waders og jakke i vaskemaskinen...{jcomments on}