brakvand logo stort

Afslutning - gedder og festmenu!

Lørdag den 17, oktober 2015.

151017 torsteberge retur havn

Efter fire dages intensivt geddefiskeri i Skåne og Blekinge, sætter vi kursen mod havnen for denne omgang.

 Dybt og lavt!

Dagens tur havde den lille Torsterberge Havn som udgangspunkt. 

Peter og Carsten valgte at affiske området syd for havnen, mens vi øvrige (Henrik Thomsen, Lars Andersen, Morten Madsen, Patrick Skyttehave og Henrik Leth) fiskede nord for havnen.

Flere aftener havde vi diskuteret og teoretiseret om der skulle fiskes med små eller store fluer. Ligeledes om vi skulle finde de store gedder på dybt eller lavt vand. 

Morten og Patrick ville satse stort og dybt.... Det gav fisk, men det var få... Senere på dagen blev der dog også skiftet til flydeline og mindre fluer.

Valgte igen en af mine mindre små sorte fluer og flydeline. Fiskede over lavt vand og gerne i områder hvor der lå rådnende tang på bunden. Lagde straks ud med seks gedder på mellem 60 og 70 centimeter.... Sejlede efterfølgende ud for at høre hvordan det gik med de øvrige, der desværre ikke havde haft samme held med fiskene.

Alle havde en god dag og der var rigeligt med gedder til de fleste af os. Fangede selv 17 gedder. Størrelsen kunne der dog godt være lidt mere af; dagens størte gedde blev for midt vedkommende målt til ca. 80 centimeter.

Aftenen sluttede med oksesteg, lækker salet og isdessert kokkereret og nydt i fællesskab...

151017 torsteberge aften

Aftenhygge på Bromölle Vandrehjem. Snakken går, menst om gedder og andre fiskehistorier

151017 torsteberge fluer

Lars Andersen stod for maden, derfor pizzakassen.... Fluerne er de enkelte deltageres favorit. De må sorte gjorde det ubetinget bedst! 

151017 torsteberge frokost

Efter formiddagens fiskeri var det tid til frokost på stenene. Fra venstre ses Lars Andersen, Søren Klünder og Henrik Thomsen. Som det kan ses på stenene, er vandstanden i Østersøen utrolig lav som følge af mange dage med østenvind. 

151017 torsteberge gedde skarv

Gedderne er super robuste.... Tror at gedden på billedet har vært i nærkontakt med en skarv.