brakvand logo stort

Med tørt og nymfe!

Fredag den 8. juli 2016.

160708 reita henrik stalling

I løbet af natten gik vinden i syd for senere at vende tilbage til nord. Altså havde vi endnu en svær dag!

Sverige, Reita søen

Fiskeriet!

Satsede i dag på en af systemets nedre søer. Området er kendetegnet ved en række søer der er forbundet og som i sidste ende levere vand til et kraftværk. 

Alene det at få bådene i vandet, var lidt af en udfordring idet der var mere en 100 meter fra P-pladsen til søsætningsstedet. Vi skulle gennem krat og måtte hjælpe hinanden med slæbet. Det gik godt, og godt siddende i pontonbådene, kunne vi drive langsomt nedstrøms. Det første syn der mødte os, var en stor elgtyr, der dog hurtigt fortrak. Snart dukkede der så en elgko med kalv op - en god oplevelse...

Fiskeriet var igen dag langt under middel. På trods af varme og lidt mindre vind, var der ikke gang i klækninger og ringende fisk. 

Efter nogle resultatløse timer i den nedre sø, besluttede vi os for at ro de godt 1000 meter opstrøms til næste sø. Her startede Lars med at nymfefange en fin aborre. Jeg prøvede også med nymfe og sandelig om ikke det gav resultat. En gedde på et par kilo, kunne ikke modstå fristelsen... Fik set Naphans inden et lille rusk afbrød forbindelsen - forfanget var selvfølgelig bidt over...

Satte en French Partridge på forfanget og fiskede blindt. Det var et godt valg og et par stallinger og helt måtte ind en tur i nettet!

160708 reita french partridge

Dagens flue i de rette omgivelser!

160708 reita lars fighter

Lars Andersen fighter en af søens pæne aborrer. 

160708 reita lars aborre

Aborren tog resolut guldhovednymfen!