brakvand logo stort

Dametur over trægrænsen!

Mandag den 22. august 2016.

160822 rena hengebrue spigerne

Startede dagen med at køre op til Hængebroen og fluezonen.

Norge, Rena.

Motion!

Endnu en god dag. Startede med at fiske opstrøms Hængebroen på fluezonen. Så en del fisk, men desværre var der ikke nok med insekter på overfladen til det helt store... Havde kontakt med enkelte ørreder og stallinger. 

Efter frokost gik turen på fjeldet med Anita fra Rena Fiskecamp som guide. Der blev rykket godt i lungerne og hjertet måtte på sundt overarbejde for at vi kunne komme de godt 1400 meter op over trægrænsen. 

Var også på jagt efter multebær, som desværre er slut tidligt i år. 

Efter et nødvendigt bad stod den på grillbøffer med tilbehør og feststemning. Sluttede med lidt geddefiskeri med Hanna på forsædet i guidebåden. 

160822 rena hengebrue lene

Lene Møller fisker opstrøms Hængebroen. Tæt bredvegation betyder at rullekast er eneste mulighed for at placere fluen. 

160822 rena hengebrue affald

Vi bliver alle meget sure når vi oplever at der smides affald i naturen. Det er helt uacceptabet og til at blive godt gal i skralden over, at fluefiskere der kan bruge tusindevis af kroner på grej og tøj ikke magter at tage deres affald med sig når de forlader fiskepladsen....

160822 rena fjeltur

Anita fra Rena Fiskecamp stillede velvilligt op som guide på turen i fjeldet. Det var en hård tur der gav mere end almindelig sved på panden. Dog en rigtig god oplevelse af komme op over trægrænsen. Desværre var sæsonen for multebær ovre....

160822 rena deset hanna

Sluttede dagen med lidt geddefiskeri.