brakvand logo stort

Unge fluefiskere igang!

Tirsdag den 11. juli 2018.180711 deset first onfly noa

Noah Hoffman fangede sin første fisk på flue. Efter lidt kaste og fiskeinstruktion kunne drengene fiske på egen hånd. Dejligt at være med til at hjælp et par nye fluefiskere på rette vej.

Rena Deset.

Valgte i dag at fiskelokalt og at hjælpe Noah og Kasper godt igang med fluefiskeri. Vi startede på græsplanen, men gik snart ned til elven.

Det lykke for begge drengene at fange ørre og stalling. Sikker på et par nye fluefiskere er født!

Fik også fisket lidt selv og det blev her til et par fine stallinger.

Eftermiddagen gik med lidt fluebinding og snak. En anden opgave var også at forberede onsdagens middag. En stor Tjur som VIdar Nysæter havde foræret os, skulle slagtes. Fuglen har også noge spændede fjer, så der plev plukket til plasticposen som skal et par ture i fryseren inden fjerene kom ind i samlingen.  

Efter en fremragende middag med god vin blev til til et par timers fodbold bag Ipad'en. Efter kampen trak jeg i mine waders for at se om jeg kunne overliste en af de drillende storørreder, der holder til i det stille vand. Desværre var der omkring midnat ikke mange insekter og heller ikke aktive fisk.

180711 deset grayling net

 Stalllingerne stiger villigt til en velplaceret tørflue.180711 deset grayling net henrik

Formiddagens fiskeri gav et par gode velnærede stallinger.180711 deset markus henrik

Der er skygge på tarassen om eftermiddagen og det blev til lidt hyggelig fluebinding i godt selskab med svenske Markus Hoffman.180711 deset mong camp

Henrik Minor Vedel (Mong) har ikke overladt noget til tilfældighederne når der camperes.180711 deset low water night

Efter aftenens fodbold kamp gik jeg til Rena for at friste en af de større ørreder. Desværre var der kun ringe overfladeaktivitet og det blev ikke til en natfisk