brakvand logo stort

Feriefisk på odden

Søndag den 4. august 2013. Sjællands Odde, Klint. Er inde i en god rytme med at komme tidligt op. Da jeg i går fik set lidt nærmere på kyststrækningen neden for sommerhuset, var dynen ikke særlig tung og jeg var klar ved båden 03.30. 

130804 sjaelland klint

Der er dybt og masser af strøm. På bunder er er masser af sten som visse steder er helt dækket af blæretang. På land var der bygget hundreder af fantasifulde stenskulpture der alle kikkede ud over vandet og på mit fiskeri.

Den åbne kyst 

Der bid ikke lang tid før end der var bid på rejefluen…. Varmen har åbenbart fået fjæsingen meget tæt på land og når de ikke blev hængende, kunne jeg mærke at de gentagne gange bed efter fluen. Snart var der dog mere liv og træk i stangen. En af sommerens velsmagende hurtigsvømmere havde taget fluen og snart var der flere. Så også en enkelt ørred i overfladen og fangede ellers lidt hornfisk udover makrellerne og fjæsingene. Lurede lidt på om der skulle være en multe. Området vest for den lille havn ser ud til at være et godt spot, men desværre; ingen multer idag... Sluttede ved 7.30 tiden og ser frem til en dag som turist her i det hygglige Odsherred hvor der er vand på begge sider.{jcomments on}