danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault


Stevns, Strøby Standvej
120309_stevns3
Dagens bedste ørred tog fluen helt ude i kastet og lagde ud med et par vilde spring og et hidsigt udløb. Den blanke skønhed kæmpede derefter det bedste den havde lært og der gik vel omkring 5-6 minutter inden den lå sikkert i nettet! 

Fredag den 9. marts. Lars Andersen var frisk på en tur til København og senere på dagen Stevns. Der var afgang fra Skytten allerede klokken seks, og da det oven på torsdagens fødselsdagsfest for Lene kun var blevet til få timers søvn, var det både godt og sikkert med Lars som chauffør... 

Ankom hos brormand (Erik Leth) midt på eftermiddagen og gik ned det samme i gang med at få pakket ud. Dagens sidste timer skulle bruges på det vi elsker aller mest....

Erik der bor næsten i vandkanten skulle blot skulle trække i waders og gik selvfølgelig i forvejen. Da jeg godt ti minutter senere nået vandet, var den første lille blanke fisk allerede fanget.  

Tog et par kast og mærkede en fisk følge fluen. Tre gange var der "småstød" til fluen inden en lidt slank ørred på omkring 50 cm. sad der. Det var en slank fiske som naturligvis blev genudsat.  


120309_stevns2
Lars Andersen har netop kroget en havørred - desværre en mindre en fra en flok vi fandt. På et tidspunkt havde vi samtidig hver en målsfisk på fluen! 

120309_stevns1
Dagens første tog fluen i tredje kast. Som det fremgår er det en lidt tynd fisk som derfor blev genudsat!

Da vi sejlede ind for at slutte dagen med snak, et par Hancock Juleøl og pizza, kunne jeg se tilbage på fire ørreder og nogle lidt løsere hug - en suder dejlig eftermidag hvor den kommende ørredsæson optimistisk blev skudt i gang.{jcomments on} 

* Mandag den 9. marts 2020. Metal Østjyllands, Aarhus Seniorklub. Foredrag -New Zealand.

* Skjern Å Lystfiskerfestival: Lørdag den 6. og søndag den 7. juni.

2020 renafiskecamp

 * Uge 29: FFF-tur. Oplev de hektiske klækninger, flotte ørreder og store stallinger i Norske Rena  Yderligere

20 rena stalling

* Tirsdag den 6. oktober 2020. Enghøj Kirke, Helsted. Foredrag - "Fluer og fiskeliv" (Opdateres)

* Fluefiskerdagene afholdes lørdag den 7. og søndag den 8. november 2020 i Ålestrup og i 2021 i Randers. Yderligere følger. 

* Lørdag den 12. december 2020: Gydevandring langs Svejstrup bæk. Yderligere følger

190613 slovenien river

Drømme -og fiskerejse? Min ven Mogens Wagner Cuber bor og har gode kontakter i Slovenien.

Læs mere!