brakvand logo stort

Flere ørreder og masser af jern!Stevns, Strøby Strandvej 
120310_stevns
Fiskede nogle lørdag formiddag hvor der både kom iskoldt regnvand og masser af vind på tværs af stranden. 
 
Lørdag den 10. marts 2012:  Allerede ved ottetiden da jeg hentede rundstykker var de første ihærdige fiskere i gang, med jern på! Fiskeriet foregår ved at man vader ud på revlen og herfra kaster blinket eller wobleren længst muligt over med den svenske kyst. Modsat i vores hjemlige fjorde og på Djursland kysten, er det her primært spinnefiskeri der bedrives. Og de fanger såmænd også fisk! 

I løbet formiddagen og henover middag blev området besøgt af vel omkring 20 lystfiskere hvoraf kun 2, udover mig og Lars Andersen fiskede med flue. Det må være forholdende der betyder, at ørrederne oftest træffes et godt stykke ude, der har indflydelse på valg af fiskemetode. 

Fra pontonbåden er det imidlertid ingen problem at nå ud til fiskene. Det er også ganske uproblematisk at få fluen præsenteret. Fiskede igen idag med en de kystfluer jeg fornyelig har bundet med en En tiltrækkende bagdel  - Det tynde stykke skind giver fluen en rigtig god bevægelse og kan absolut anbefales! 

Havde igen i dag et par hug. "Hilste" også pænt på et par blanke fisk lige omkring målet.... Vi ses sikkert næste år! Erik havde også i dag fisk, vistnok tre til fryseren.