brakvand logo stort

Mens vi venter...

Lørdag den 1. december 2018.181201 taupo fries

Bjarne Fries "blind" fisker i den nedre del af Tauranga-Taupo floden. Desværre var det en mørk og regnfyldt dag hvor vi ikke kunne spotte fiskene.

Taurango-Taupo, Tongariro og Lake Taupo

Startede den første december dag med at nyde børnebørnenes begejstring over pakkekalenderen og forventningerne... 

Havde håbet på at vores pakke med bådene var kommet torsdag eller fredag, men det er NZ og alt tager på mange måder lidt længere tid. 

Nu tyder alt på at vi modtager bådene mandag. Planen er så at vi vi drager sydpå og fisker i nogle søer og nogle spændende floder, i første omgang på nordøen. 

På lørdagens tur  fik vi set en masse og gået så benmusklerne blev godt ømme på den gode måde.

Vi er i periode hvor det regner massivt. Prognosen lyder dog på tørt og bedre sommervejr fra i næste uge og det passer os godt. Håber også på at et vejrskifte kan sætte gang i insekterne og få ørrederne til overfladen. 

181201 taupo wieu

Ledte efter nogle adgangsveje til den øvre del af Tauranga-Taupo floden. Turen bragte os op til et fantastisk naturområde, men ikke til den øvre del af floden.181201 taupo manaaku havn

Jeg fisker på en plads ved hvor Tokaanu kanalen løber i Lake Taupo. Desværre er der kun få meter at fiske på og vadning er udelukket. Det er en plads hvor vi altid har set store fisk og det er en plads der skal prøves når vi bliver sejlende!181201 taupo hot springs

Flere steder i området er der som følge af vulkansk aktivitet varme kilder. I denne kilde lå vandtemperaturen vel omkring de 70 grader.

181201 taupo tracking

Så skulle det være vist...Bådene er på en truck ca en time fra Taupo!