Vintersol ved Kobberhagen

Søndag den 19. februar 2023.230219 kobberhagen lars hjelmDjursland, Kobberhagen:  I baggrunden ses Hjelm der en lille ubeboet dansk ø i Kattegat på 0,62 km². Øens højeste punkt er Fyrbakken der med sine 45 m over havets overflade rager godt op.

Over stenrev og blæretang

Husker tydeligt min første tur ved Kobberhagen i begyndelsen af 80'erne. Ankom sidst på eftermiddagen og kunne fra P-pladsen se det fristende rev. Allerede i første kast var der fisk og snart blev det til flere.... Området vrimlede med fine mindre kysttorsk med en gennemsnitlig størrelse på 45 - 50 cm. - enkelte gange blev det også til nogle større... I perioder fangede vi også mange sej, når de i deres jagt på føde kom tæt under land. 

På dagens tur fiskede jeg sammen med Lars Andersen. Da vi ankom havde vi hele området for os selv og vi kunne uforstyrret fiske i området omkring "Hagen" og i området ved "Lille Revet" der ligger umiddelbart syd for "Hagen". 

Fiskede også de fine områder mellem P-pladsen og Campingpladsen. 

Kunne nyde den smukke bund hvor store mængder blæretang på smukkeste vis bevægede sig bølgende i strømmen. 

Fiskede over forskellige vanddybder og med forskellige fluer uden af se eller mærke noget til fisk. Skarv så vi også og kunne se at de så sultne ud....

Da vi først på eftermiddagen gik i land fik vi en snak med andre lystfiskere, som heller ikke havde set, eller mærket fisk. 

230219 kobberhagen

 Kobberhagen - revet strækker sig et godt stykke ud i Kattegat. 

230219 kobberhagen hills

Lillerevet syd fra Kobberhagen. Lars Andersen afsøger området fra sin pontonbåd.  

Lignende artikler:

Seneste billeder - følg Brakvand på Instagram

© 2023 - brakvand.dk - Henrik Leth - Skytten 118 - DK-8920 Randers