danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Guide torqeedo guideboat

Vi fisker normalt fra guidebåden hvor jeg styre årerne og holder os ved de gode fiskepladser, men du nyder turen og  fisker fra forsædet

Trænger du til et par sammenhængende fiske- og inspirationsdage, så skal du være velkommen på en af mine guidede fisketure i 2-personers pontonbåd, hvor jeg dels ror dig i position. Om du fisker med flue eller spin er helt op til dig…

Turen er inkl. overnatning og mad, som jeg i forvejen har indkøbt. 

Sådan forløber dagene

Du ankommer aftenen før den første fiskedag på et i forvejen aftalt sted. Vi snakker og forbereder os til næste dags fiskeri, som eksempelvis kunne være en tur efter havørred på Djursland. 


Første fiskedag starter med en god kop kaffe og morgenmad, og når vi efter en god og oplevelsesrig dag vender tilbage til vores camp, serverer jeg et solidt måltid og en øl/vand. 

I løbet af aftenen evaluerer vi dagen og lægger planer for fiskedag 2, der eksempelvis kunne være en drifttur på Gudenåen efter gedder.

Igen starter vi med en god kop kaffe og morgenmad, og begge dage serveres der eksempelvis et par lækre sandwiches. 

Vi slutter dag 2 med en kop kaffe og en evaluering af turen og oplevelserne i mit hjem. 

Pris kr. 3.500 alt inkl.

Guidetur: Gi\' et gavekort!

Køb dine fluer her!

fliesforsale.dk - fluer der fanger!

 

 

Djursland, Randers Fjord, Mariager Fjord, Gudenåen, Glenstrup Sø 

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd. 
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Møn - sydsjælland

Knud Stangegaard

More about Møn and Guide Knud Stangegård.

Møn Guide