danlendenosv

Kik forbi min opdaterede side om geddefluefiskeri Naphans.dk

Forårets fluer

Kystoerred fluer venner

Sig mig hvem du omgås, og jeg skal sige dig hvem du er.... Eller vis mig din flueæske og ....

fluebox_vinter_forar_fjord_kyst_Morten_valeur

Morten Valeur: Rejer, fisk og tanglopper i skrappe farver er mine foretrukne vinterfluer. Jeg fisker dem langsomt tæt ved bunden. Min erfaring er at havørreden har det meste af sin opmærksomhed rettet mod bunden om vinteren og det er der hvor jeg vil have mine fluer skal fiske.

fluebox_vinter_forar_fjord_kyst_Niels_IB

Niels Ib: Som det ses, kan mine kystfluer deles ind i to kategorier, den ene fjorden og den anden åbne kyst,,
Jeg vil tro at jeg bruger 80% af tiden i fjordene. Jeg og fiskene holder af rejer og kutlinger, de holdes i naturlige farver og fiskes hovedsageligt ubelastet på lange forfang. jeg er meget glad for at binde med naturmaterialer og jeg blander som regel selv min dubbing, sæluld er en fast bestanddel det har et utroligt liv og skinner nærmest i vandet, desuden er jeg glad for vildsvine børster som følehorn.
For mig er fjord fiskeriet næsten altid pürsch fiskeri. Jeg fisker sjældent lange stræk vand og fisker helst efter fisk jeg ved er der, det siger mig ikke så meget at gennem fiske store stræk, med mange kast i blinde.
Og jeg mener at hvis man kender sine pladser og hvornår man skal fiske dem, så kan det være vældigt givende at liste fiske... (eller at drive stille ind på fiskene i pontonbåden).
Den anden side af æsken er mine fluer til sommer på den åbne kyst og vestkysten´s makreller og havbars. samt en stor, sort nat flue.
Jeg er meget glad for UV-lim når jeg binder til kysten det giver de samme fordele som Epoxy uden Epoxyens ulemper, rygskjold på rejer hoveder på fisk osv.

fluebox_vinter_forar_fjord_kyst_hl

Henrik Leth: Inden af fjordrejerne for begyndelsen af maj dominerer ørredernes fødevalg, er der "knald" på farver og flash. Tobiser, kutling, hundestejler og ikke mindst børsteorm står på ørredernes menukort. Mange af fluerne er belastede og fiskes på en I-line, eller synkende line. 

fluebox_vinter_forar_fjord_kyst_hl2

Henrik Leth: Fluer til forår sommer og efterår. Der er kommet rejeimitiationer, nandufluer og overfladefluer i boxen. Der fiskes oftest med flydeline på en #6' er stang.

Vil du vise din flueæske? Send mig et billede og et par ord! (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.){jcomments on}

1200-350-fluer-majflue.jpg
© 2021 - brakvand - CVR 38707108 -Henrik Leth - Skytten 118 - DK8920 Randers