danlendenosv

Wellness under klinten

Søndag den 26. juni 2015.

150628 stensgaarde1

På trods af ideelle forhold, havde jeg flere kilometer kyst helt for mig selv...

Djursland, Grenå, Stensgaarde.

 150628 stensgaarde2

Havet var blankt og klart. Kunne fra pontonbåden nyde synet af den frodige bund og livet her.

150628 stensgaarde fluer3

Så flere spredte ørreder springe, men havde kun få gange kontakt.... Lidt fluer blev prøvet!

Dagen

Udover at den nye Venstre regering i dag blev præsenteret, hvilken absolut ikke er positivt for bl.a. vores miljø, idet der er lagt op til mere gødning og en mere hårdhændet vandløbsoprensning, gav morgenens og formiddagens tur gode oplevelser og træk i linen. 

Lagde ud med lidt mindre torsk - smukke rødlige og velproportionerede. Snart blev det også til hornfisk og lidt skæl på hænder og håndtag. 

Ørrederne var lidt mere reserverede. Jo, de viste deres tilstedeværelse ved at springe helt fri af vandet. Vandbybden målte jeg her til cirka tre meter med min lille Platimo Echotest II, som jeg bliver mere og mere glad for. 

Havde dog et par følgere  og også et godt fast hug. Dagens højdepunkt var dog da fluen blevet taget hårdt af en fisk på omkring to kilo. Ørreden lagde ud med en serie spring og et par udløb. Ville tage nogle billeder af den smukke fisk under vandet. Men net, kamera og en ilter fisk er ikke en god kombination - ørreden, der alligevel skulle have været returneret slap fluen lige som jeg skulle til at føre netten ind under den. 

Havde yderlige en lidt mindre ørred i nettet...{jcomments on}

1000_200_french_partridge.jpg
© 2021 - brakvand - CVR 38707108 -Henrik Leth - Skytten 118 - DK8920 Randers