danlendenosv

Dejligt med friske aborre på pandenDronningborg Bredning 
120905_bredning 
En fyraftenstur til Bredningen gav aborrer på panden og et "håndtryk" til et par mindre gedder.

Var lidt i tvivl om jeg skulle vælge Gudenåen eller Bredningen. Valgte Bredningen fordi der var udsigt at vandet skulle falde. Regnede ikke med at vestenvinden ville drille.

Har monteret en rem fra en skuldertaske på pontonbåden, så det er ikke noget problem at bære båden langs diget nord for Dronningborg Lystbådehavn til den lille søsætningssti, jeg godt 50 meter fra P-pladsen, har etableret mellem sivene. 

Grøden står stadig højt og jeg valgte at fiske i det frie vand et stykke fra land, hvor det kun er geddekålen man kan se på omkring 3 meter vand. Jo, også Bredningen er dramatisk ændret efter den lille vandremusling har etableret sig i den nedre del af Gudenåsystemet. Så megastore stimer af småfisk og fik da også snart et par aborre indenbords. 

Gedderne var lidt mere reserverede, og først efter en times fiskeri fik jeg hilst på første Naphans. Godt et kvarter senere, var der igen gedde. Begge i 3-4 kilo klassen. 

Lagde mig i læ og nød en pilsner hvorefter turen med knurredne mave gik retur til Skytten, hvor to aborrer straks blev filetteret, stegt og anrettet på et par skiver rugbrød. Bare dejlig aftensmad når man nu er alene hjemme...{jcomments on} 

1000_200_sangstrup.jpg
© 2021 - brakvand - CVR 38707108 -Henrik Leth - Skytten 118 - DK8920 Randers