danlendenosv
1000_200_mariager_spring.jpg

Med BombayFly i Ørnedalen

Weekendens kraftige vind fik os til veksle Æbelø turen ud med Mariager Fjord. Ankom fredag i heftig regn. Hurtigt fik vi arrangeret os og skærmet af for vandet. Grillen blev tændt og snakken gik. Flere og flere af os blev også gevaldigt kloge efterhånden som rødvin, pilsnere og irsk kaffe gjorde sin virkning. Søren Palland, der havde lovet at komme hjem og derfor ikke deltog i festlighederne fiskede i to omgange og fangede et par rigtigt flotte og ikke mindst fede fjordørreder (største på 56 cm) som jeg fotograferede, men desværre efterfølgende fisk slettet (undskyld Søren). 

Var oppe lidt i fire og fik hurtigt vækket lejren. Fiskede hele bugten af og havde tre måls ørreder inde at vende. Der var også morgenfisk til Lusk, Molle og Mong, der fik sin første ørred på flue og derfor må siges at have overstået jernalderen (tillykke).

100612_molle_orred

Molle fangede morgenens fliotte ørred på omkring 55 cm. Tydeligtvis en fisk som har været oppe at gyde, men nu er i bedst mulig form. (Se halen)

Fik en time på øjet og fik, inden jeg vendte hjem til Skytten hvor min gode nabo Frank Oksborg lokkede med aftensmad, hils på Rødvin og U535.

 

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér

Related Articles