danlendenosv

Kik forbi min opdaterede side om geddefluefiskeri Naphans.dk

Sommerens sidste Renatur

Onsdag den 4. august 2021. 210805 rene henrik leth

Efter den lange drifttur trækkes min Anderson Guidebåd på land i denne omgang. Torsdag går turen retur til DK og Randers.

Norge, Rena

Sluttur med vådt og tørt!

Havde på dagens lange tur fornøjelsen af at passe årerne og fortælle om de forskellige strækninger i Rena elven. På forsædet sad John Bond fra Rena Fiskecamp og på turen fik vi prøvet at friste ørrederne og stallingerne med både nymfer og tørfluer.

Flere af de kære fisk blev fristet, men vigtigst af alt vi fik snakket om løst og fast på den ca. 7 timer lange tur. 

Glæder mig allerede til at komme tilbage!

Noget af det vi drøftede var fordelene ved at kunne fiske fra en pontonbåd. som både kan ros op i strømmen, styres med svømmefødderne mens der fiskes,  og som kan ankers op når det er nødvendigt. John var mest intersseret i en Anderson Mosqeeto magen til min, hvilken vil give ham uanede muligheder for korte turen og for at udforske elven endnu mere grundigt!

John Bond blev vist lidt tændt og vi måtte ringe Lars Andersen fra Anderson Pontoon op.  Der blev under samtalen lagt op til en handel og indgået en aftale om, at vi skulle kikke forbi midt i oktober inden sæsonafslutningen. 

Har aldrig prøvet efterårsfiskeriet, der efter sigende skulle være fantastisk. Til jer der kunne tænke at prøve, kan jeg oplyse at der er ledige rum på fiskecampen også mulighed for at blive guidet eller leje en båd. 

Hjemme på campen efter turen fik jeg pakket grej og både ind i min godt fyldte Touran. Slutteligt blev et glas vin nydt til pizzaen som Silja var så venlig at servere!

Naboerne til røget helt

Hjemme har jeg inviteret naboerne til røget helt fredag der ellers vil gå med udpakning, tøjvask og et møde. 

Snart er valgkamp og forhåbenligt også de danske fiskepladser der skal besøges.

Også tak for jeres mange venlige kommentarer mpå SMS, mail og Messenger.

210805 rena anker

Ankeret der kan hold både, selv i den hårde strøm, symbolisere på flere måder det venskab jeg i sommerens løb er opbygget med Bond-familien!

1000_200_stalling_rena.jpg
© 2021 - brakvand - CVR 38707108 -Henrik Leth - Skytten 118 - DK8920 Randers