danlendenosv

Forår, pollen og begyndende algevækst!

Lørdag den 26. april 2014. Haderslev Fjord: Torben og Niklas Østergaard Andersen ankom til Søren Klünder og aftenen, der for mit vedkommende blev kort som følge af pollenalergi, gik hyggeligt med grillmad og god snak. Aftalen var, at vi skulle give fjorden en chance fra morgenstunden.

140426 haderslev soeren niclas-torben

Allerede under klargøring af bådene gik det galt. Torbens ene inderblære (til pontonerne) slog i dag en mega-revne og gode råd var dyre, men ikke umulige! I stedet for den oprindelige, men nu defekte blære  blev pontonen stoppet ud med et oppusteligt liggeunderlag - derfor den lidt utradiotionelle form...

Tidligt oppe! 

Var på grund af alergi og utilpashed gået tidligt til ro og vågnede derfor også tidligt. Var i båden lidt i seks og håbede på en ørred inden det øvrige hold fik øjne og dukkede op. 

Desværre blev det ikke til fisk, og da Torben, Niklas og Søren kom til vandet gik turen ind i fjorden hvis alger tydeligvis er vagt til live af varmen og den rigelige sol.

Fiskede et par kilometer ind i fjorden hvor vandet tydelig blev mere og mere farvet jo længere ind mod Haderslev vi kom. 

Niklas kunne som eneste berette om fangst af tre mindre ørreder, der blev fanget over et muslingerev. {jcomments on}

 

 

 

1000_200_danica.jpg
© 2021 - brakvand - CVR 38707108 -Henrik Leth - Skytten 118 - DK8920 Randers