danlendenosv

Kik forbi min opdaterede side om geddefluefiskeri Naphans.dk

Ørrederne må vente!

Fredag den 5. juni 2020.200605 moen havn

Klargjorde bådene på havneområdet i Stege.

Møn

Ankom sidst på torsdagen til Knud Stangeggards hjem på Møn. Inden havde vi gjort holdi ved en stor vinforretning i Slagelse som havde gode tilbud som vi benyttede os af. 

De næste dage skal der fiskes med den lokale guide Knud Stangegaard som vært og guide. 

Havde håbet på lidt havørredfiskeri, hvilken gav os en rundtur til diverse søsætninsgsteder og fiskepladser på øen. Lige meget hvor vi kørte hen, var der store dønninger, vind og meget uklart vand, helt sikker på baggrund af torsdagen friske vind fra øst. 

Til sidst blev vi enige om at opgive ørrederne og i stedet tage på tur i Noret der (tidligere) var kendt for det gode fiskeri efter brakvandsgedder. 

I Noret havde vi alle kontakt til gedderne, der dog ikke for alles vedkommende blev hængende.

Havde allerede set ved bådrampen, at der var en undersøgelse med mærkede gedder, og at der ved udløbet til Præstø Fjord, var udlagt radiobøjer fra DTU. 

Med dette i mente lagede jeg mærke til at gedden Lars Andersen fangede havde et rødt mærke. Vi fik noteret nummeret og længden på fisken og sende nu oplysningerne videre til DTU. 

200605 moen mong

Henrik Minor Vedel havde håbet på ørreder, men blev på grund af vejr og vindretning nød til fiske efter gedder i Stege Nor. 

200605 moen andersen

Bådbygger Lars Andersen nød at fiske i det klare brakvand i Stege Nor.

 {module Anderson Pontoon}{module FlyCo}

© 2021 - brakvand - CVR 38707108 -Henrik Leth - Skytten 118 - DK8920 Randers