danlendenosv

Sommer i januar

Onsdag den 18. januar 2016

170118 laketaupo hl

Så fik jeg endelig kastet til et par fisk...

New Zealand, Lake Taupo

Har de sidste par dage været på rundtur og kikket lidt på de herlige vandløb og omgivelser. Bedst er alt var dog gensynet med min datter og hendes familie, der efter nogle år i Australien, nu har bosat på New Zealand. 

Her den første uge skal vi først og fremmest nyde samværet med familien, der har lejet et sommerhus tæt på bredden af den megastore Lake Taupo - på størrelse med Singapore med 25 mill. indbyggere. Men mon ikke også der bliver muligheder med fluestangen? 

Efter dagens rundtur, blev grejet pakket ud. Omkring et udløb fra et mindre vandløb, var der rimelig overfladeaktivitet af tydeligvis flotte rengbueørreder. 

Gang på gang fik jeg fluen placeret uden at det fristede ørrederne det mindste. Skiftede mellem store smeltlignende streamere og små nymfer og sågalt en tørflue uden at det gav respons. 

En anden fluefisker, en lokal kvinde, havde heller ikke succes. Men sagde, at det ellers var et rigtig godt sted jeg havde fundet.... Efter lidt snak om vores tur og det hjemmelige fiskeri i DK, syntes hun jeg skulle prøve en af hendes NZ fluer, gerne tidligt om morgenen.

Nu må vi så se om en lokal flue og råd, giver fisk. 

170118 laketaupo women

Eneste anden fluefisker i området, hvor regnbuerørrederne jævnligt viste sig i området, uden at vi kunne lokke dem på fluerne.

 
1000_200_nz_highland.jpg
© 2021 - brakvand - CVR 38707108 -Henrik Leth - Skytten 118 - DK8920 Randers