danlendenosv

GAVEIDE: GI' EN FISKEOPLEVELSE!

TIL ØRRED, STALLING OG GEDDE!

1000_200_brown_trout_net.jpg

Held og uheld

Fredag den 7. december.181207 lake O henrik regnbue

Dagens flotteste fisk tog en #18 nymfe fisket i kanten af en stor grødebusk. 

New, Zealand, Lake Otamangakau 

Vågnede op efter kold nat hvor temperaturen havde været tæt på frysepunktet. Himlen var klar og skyfri og snart gav solen lidt varme. 

Ville tage den foreløbige sidste tur i søen inden vi skulle prøve noget andet. Vi trængte også til et bad samt til at få vasket lidt tøj. 

Fiskemæssigt blev det til et nap, en mistet og to i nettet. Dagens største var meget fightivrig og tog flere lange udløb med høje spring. Den ville gerne ind i grøden, men jeg holdt mod alt det mit 0,22 mm forfag kunne holde til. Bemærkede at den i gyndelsen af fighten blev fulgt af en ligeså anden ørred som til syneladende var ledit nysgerrig over den ændrede adfærd. Lidt heldig har man dog lov til at være. 

Dumhed eller uheld. Da vi skule køre og jeg ville bakke for at vende vores camper overså jeg en anden camper. Det kostede en smadret bagrude, et lygteglas og en bule. Eftermiddagen gik med at snakke med udlejningsfirmaet og med at få levet en midlertidig reperation med lidt plastic. Mandag eller tirsdag skulle vi få en ny bagrude i camperen. 

Desværre er der ikke noget godt nyt om Bjarnes pontonbåd. Håber på at det bliver på mandag...181207 lake O snow mauntain

 

181207 lake O mosqeeto

 

181207 lake O fries vasker

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér

Related Articles

© 2021 - brakvand - CVR 38707108 -Henrik Leth - Skytten 118 - DK8920 Randers