danlendenosv

GAVEIDE: GI' EN FISKEOPLEVELSE!

TIL ØRRED, STALLING OG GEDDE!

1000_200_mariager_solop.jpg

Anderson i Lake Taupo

Lørdag den 8. december 2018.181208 lake taupo boat

Mosqeeto'en vækker opsigt og flere har vist deres interesse. Når vi rejser hjem vil jeg lade stå hos min datter. Interesserede vil kune prøve den lige som den også vil kunne lejes på dagsplan.

Tokaanu Kanalen og Lake Taupo.

Skiftedes igen i dag til at benytte båden

Fik vist aftalt udskiftningen af en ny bagrude på mandag. I mellemtiden fandt vi noget kraftig plastic og noget tape til en midlertid reperation.

Bjarnes båd er der stadig intet nyt om, men jeg igen, igen skrevet til speditionsfirmaet og sagt at vi evt. selv kan hente båden i Taupo mandag - håber!

Dagens fiskeri blev aftalt således, at jeg satte Bjarne af med min Mosqeeto så han kunne drift og fiske ned Tokaanu kanalen og ud i deltaet ved Lake Taupo.

Valgte selv at se om jeg kunne finde nogle fouragerende ørreder kanalen. Og ganske rigtigt, lige som de andre gange vi har været der, fandt jeg et par regnbueørreder der krydsede uforudsigeligt rundt i det lave vand langs bredden. Jeg fik ikke nogen af dem til at tage min flue, men smukt er det at opleve ørreder på 50 - 60 centimeter svømme roligt få meter fra stangspidsen. 

Kørte efterfølgende ned til havnen der også er udmundingen fra kanalen og lidt længere mod syd Tongarino River. 

Få meter fra havneområdet har jeg tidligere fisket på et spot, og hver gang set fisk. Der er ca 10 meter frit vand og stort set ikke plads tll noget bagkast. Hver gang har jeg set fisk og haft bid her. 

Prøvede igen lidt forskellige fluer, men først da jeg skiftede til #14 Pheasant Tail, var der rektion. Fangede to fine ørreder inden jeg satte mig op i skyggen af bagklappen. Solen står lige over mig og brænder nådeløs.181208 lake taupo .kanal

Takaanu kanalen er gravet så vandet fra kraftværket kan ledes ud ii Lake Taupo.

181208 lake taupo fries shoes

Bjarne Fries tilpasser sine vadestøvler så de kan bruges til mine svømmefødder.181208 lake taupo small

Heldigvis findes der også små ørreder i området og i Lake Taupo.181208 lake taupo trout

Fin regnbueørred fra Lake Taupo, der næppe havde forstillet sig hvilken grum skæbne dagen ville bringe!181208 lake taupo dinne

Jeg stod for fillettering. Bjarne stog for stegningen. Grøntsagerne er fra et ungt fransk par som og fisk lidt fisk. 

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér

Related Articles

© 2021 - brakvand - CVR 38707108 -Henrik Leth - Skytten 118 - DK8920 Randers