danlendenosv
1200-350-fluer-gedde.jpg

Anderson Speedster

14 anderson taske baad

Anmeldelse: Så lidt fylder grej og båd. Kan uden problemer være i selv den mindste bil og klargøres på fem-seks minutter!

anderson speedster anmeldelse

Efter cirka 1400 ture i River Otteren, var det tid til en opgradering. Valget faldt på Andersons Speedster, som jeg ved forskellige lejligheder har prøvet, og ærligt talt også blev lidt lun på. 

Hvorfor Speedsteren?

Speedsteren har lidt længere pontoner end min gamle River Otter, der har stort set de samme sejlegenskaber som Andersons Standard. Pontonernes størrelse og facon sikre at båden er let at manøvrere med svømmefødderne, og også har  en rimelig fremdrift når der trækkes i årerne. 

Speedsterens pontoner er kontrueret  så de har en lidt længere vandlinie og en lidt større luftvolume, hvilken giver en større bæreevne til eventuelt sovegrej, telt, proviant eller måske en motor. Ligeledes giver den længere vandlinie båden en lidt bedre fremdrift, når jeg ror. 

speedster1

Speedsteren sat op til en tur på fjorden.

Kendte materialer og kompromiløs kvalitet

Pontonerne er som på de øvrige Anderson modeller fremstillet i US af Jack Plastic Velding - forøvrigt samme virksomhed som i sin tid producerede pontonerne til den gamle blå River Otter - og de var holdbare! 

Stellet er udført i firkantet alu som først er primet og derefter pulverlakeret. Splitter og anden fittings er rustfri og ikke mindst kan hele molivitten kan let adskilles og samles. 

Du kan læse mere om Andersons pontonbåde og udstyr HER  

 

 

 

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér