danlendenosv
1200-350-fluer-gedde.jpg

Varme fødder i koldt vand

151201 el varme sokker

Skru op for varmen!

Vinterfiskeriet i pontonbåden er blevet langt mere konfortabelt efter jeg fik et par elopvaremde sokker fra Lenz. 

Årstidens fiskeri er stemningsfyldt og ofte givtigt, men det er koldt...

Har prøvet et par elopvarmede sokker. På en tur i det kolde Gudenåvand skulle vidundersokkerne stå deres prøve... Og sandelig; på trin 2 var der god varme i hele foden og den nederste del af benet.

Var kun ude i et par timer, men der var fortsat godt med strøm på litiumbatterier, som sikkert kan holde strøm og fødderne varme en hel fiskedag!

Test dag to

Gudenåen er højvandet og kold. For anden gang fik jeg testet de elopvarmede sokker. Havde ikke genopladet efter den første tur på ca. 2 timer. Satte effekten på "2" ud af "3", og var meget spændt på hvordan fødder og tæ'r ville have det efter dagens lidt længere tur i Gudenåen.

Har normalt et par rigtigt tykke uldne sokker, men havde i dag valgt kun at have et par tynde sokker inderst og de elopvaremede yderst. Og jo, batterierne holdt strøm på hele turen og vigtigst af alt, var fødder på intet tidspunkt kolde. De er godkendt!

Strømforsyning og regulering

Med i pakken er der to gummiindkapslede litium batterier og en oplader. Varmen kan reguleres i tre trin, både manuelt og via en Blue Tooth forbindelse til en App på mobilen. 

151201 varme sokker is

En hel dag i med fødderne i det kolde vand er en af udfordringerne ved vinterfiskeriet. 

 Kan købes her!

THERMIC LENZ GOLD POWER SOKKER MED SMARTPACK 1200ICLITHIUM BATTERI PAKKE kan erhverves hos: http://www.surfline.dk/alt-til-alpin-ski/el-varme-saaler-sokker-handsker-alpin/thermic-lenz-gold-power-sokker-med-smartpack-700ic-lithium-batteri-pakke