danlendenosv
1200-3350-nymfer.jpg

Luft på turen

Praktisk pumpe giver tryghed på turen...

 K_pump_saede

Bedste håndpumpe på markedet: Lille, kompakt med massr volume og tryk!

Ekstra sikkerhed - færre ærgelser!

Alene tanken om at “strande” eksem!pelvis på Æbelø, eller midt mellem Kongens Bro og Ans dæmningen med en flad ponton, er skræmmende.

Alle er enige om, at det på længere ture er klogt at medbringe lidt lappelim og en stabil pumpe, der er let  at pakke og som fylder lidt.
Varme og koldt vand
Pumper du pontonbåden op en god varm sommerdag og er vandtemperaturen lav, vil du hurtigt bemærke at trykket, som følge af afkølingen af pontonerne mindskes. Samme sker når man pumper båden op på en varm dag og fx skal fiske om natten hvor temperaturen falder.
K_pump_lars

Lars Andersen finjusterer trykket inden turen

Bedste mobile pumpe

Har haft lejlighed til i en periode at benytte og teste K-pumpen, som er konstrueret solidt og som er meget nem at benytte.

K-pumper er designet så de passer til de fleste ventiler så som Halkey-Roberts, Leafield og AD-2, som er de ventiler vi kender fra Dave Scaddens og bl.a. Andersons populære pontonbåde.

K-pumpe-modellerne er designet uden slange hvorfor der ikke problemer med utætheder eller blokeringer forårsaget af snoninger eller knæk. Pumperne kan ligeledes let benyttes af en enkelt person.

Ergonomi har fået særlig opmærksomhed i udformningen af alle K-pumpe-modeller. Pumperne har et specielt designet håndtag, der er behageligt, selv over brug i længere perioder. At man under pumpningen kan stå næsten oprejst, bidrager i høj grad til komforten, og i sidste ende reducerer trætheden - en uvurderlig fordel for dem, der måtte lide rygsmerter!

 K_pump_saede_river_otter
K-pumpen fylder lidt og kan let finde plads i alle pontonbåde. I min River Otter er der fx god plads mellem sædet og pontonen.
K-PUMP hjemmeside  

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér