danlendenosv

Ulnits.leth

LIVESTREAMING: POLITIK, MILJØ OG FISK!

Fiske og miljønyt

HenrikLethKV21Har besluttet at stille op til 4 år mere i byrådet!

KV21 banner

Tilbage på sporet, Arne

Fredag den 30. oktober 2020.201030 opdyrket vejkant

Når jeg viser billeder som dette og når jeg skriver at naturen presses af det intensive landbrug melder Arne Eikslev og andre sig ind i debatten med absurde påstande. 

201030 amtavisen citat Henrik Leth

Jo, jeg delte opslaget fra Information der viste sig at være en fejl... Og mon ikke det hjælper på smitteopsporingen, at minkavlerne beredvilligt oplyser myndighederne om hvem der har arbejdet på farmene? 

Arne Erikslev der er ekspert i at afspore alle debatter, nævner mig i dagens avis som en der bruger al min tid på at “gennemtrevle”  alle medier for at finde noget negativt om landbruget.

Men læserne må blive skuffet hvis de forsøger at finde gruppen “gylle brakvand”  på facebook, Arne Erikslev nævner..  Så til jer der gerne vil kikke mig over skulderen og måske blive klogere og eller inspireret, kan jeg oplyse at jeg findes på www.brakvand.dk, en efterhånden 25 år gammel hjemmeside, og på min facebook profil Henrik Leth.  Går I ind og kikker på min facebook profil eller hjemmeside, vil I se at jeg heldigvis har et helt andet liv end det som Arne Erikslev forestiller sig.

Nuvel, jeg er kritisk over for de aktiviteter der forringer vores miljø og biodiversitet. Jeg syntes også at landbruget fylder for meget i vores lille land, hvor naturen er presset fra flere sider. Jeg frygter også, at det danske intensive dyrehold kan give os problemer med smittespredning.  Det syntes Arne Erikslev ikke, og det er han i sin gode ret til at mene!

Igen og igen påstår Arne Erikslev fejlagtigt, at jeg “hader landbruget”… 

I mine oplag og blogindlæg undre jeg mig også over, at verdens “dygtigste landmænd” ikke forlængst har krævet politiske beslutninger og rammevilkår, der kan sikre at der produceres sunde fødevare uden brug af pesticider og under hensyn til dyrevelfærd, biodiversitet og miljø. 

Det er fremtiden og det er det jeg politisk arbejder for, men det er åbenbart for meget for Arne Erikslev m.fl. 

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér