danlendenosv

GAVEIDE: GI' EN FISKEOPLEVELSE!

TIL ØRRED, STALLING OG GEDDE!

Kursus i fluefiskeri

Torsdag den 11. marts 2021.210311 henrik leth fisker

Under kurset er der mulighed for at fiske fra båd, flåde, kano og bro i den 60 ha store Sdr Vig Sø. Det er hovedsageligt helt og søørred, vi skal prøve kræfter med.  

PROGRAM FOR FLUEFISKEKURSUS  7 - 9 MAJ  2021.

Instruktør Henrik Leth.

Kurset henvender sig til lystfiskere , som er enten helt uerfarne som fluefiskere, eller som er mindre erfarne og ønsker at lære mere om det.

Der vil blive undervist på både det teoretiske og praktiske plan, og efter weekenden vil deltagerne have en god basisviden om fluefiskeri og grejet dertil .

Vi vil komme ind på emner som stang, hjul, liner og fluer og der vil blive undervist i kaste-teknikker og forskelle på våd og tørflue. De forskellige typer stænger og hjul, vil blive grundigt gennemgået, og ligeledes bliver liner og fluers forskellige egenskaber vurderet.

Kursus deltagerne vil få mulighed for at få deres grej gennemgået, og vurderet om der er den rette sammensætning af stang og line.

Kursisterne bliver derefter undervist i den praktiske brug af udstyret og der er både fælles undervisning og individuel undervisning. Og der vil blive vist hvordan man binder velegnede knob .

Derefter er det tid, at prøve kræfter med praktisk fiskeri, og der er mulighed for at fiske fra båd, flåde, kano og bro i den 60 ha store Sdr Vig Sø. Det er hovedsageligt helt og søørred, vi skal prøve kræfter med. Og Henrik Leth vil også her instruere løbende og komme med gode råd og fif.

Deltagerne skal helst selv medbringe udstyr, men det vil være muligt at købe grej på stedet, idet vi har en aftale med en grossist , der vil komme med en masse grej. Dette kan købes til særdeles fornuftige priser, så der er mulighed for at gøre en rigtig god handel.

Der er fuld og god forplejning hele weekenden incl drikkevarer, du skal blot medbringe sengetøj, håndklæder og personlige plejemidler.

Program :

Fredag den 7 maj, ankomst ca kl 17, derefter anvisning af værelser.

Aftensmad kl 18.

Kl 19 starter Henrik Leth med undervisning.

Kl  21 er der aften kaffe og almindelig hygge .

Lørdag : morgenmad kl 07.30. Derefter underviser og instruerer Henrik til kl 12.00 kun afbrudt af en kop kaffe/diverse midt på formiddagen.

Kl 12 er der frokost og om eftermiddagen øver vi os på at bruge grejet og efterhånden starter vi fiskeriet på egen hånd. Henrik vil cirkulere rundt og hjælpe , hvor der er brug for det. Der er selvfølgelig kaffe og kage i løbet af eftermiddagen.

Kl  18 er der aftensmad, og efter maden kan man fiske i søen igen eller bare hygge sammen i pejsestuen.

Om søndagen er der morgenmad kl 7.30 , formiddags kaffe kl 10, frokost kl 12 og eftermiddags kaffe kl 15.

For dem der har lyst kan fiskeriet starte kl 03.00 og så kan der fiskes hele dagen. Her vil Henrik også være der , og du kan frit gøre brug af han enorme erfaring med fiskestangen.

Afslutning kl 16.00

Prisen for hele arrangementet er 2800,- og der betales 1000, i depositum ved tilmelding. Hvis corona umuliggør arrangementet, vil der være fuld tilbagebetaling af depositum.

Kurset afholdes på Alekistevej 40, 7990 Øster Assels, Mors.

Husets hjemmeside er alekisten.com , hvor du kan se faciliteterne.

Henrik Leth kan du også møde på hans hjemmeside brakvand.com 

Tilmelding og spørgsmål til Ove Damsgaard  tlf 21918161.

Der vil max være 12 deltagere og er der mindre end 6 tilmeldte vil kurset ikke blive afholdt.

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér