Nyt grej - test og design!

Mandag den 14. november 2016.2016 jesper stetting stevns

En masse løs ålegræs umuliggjorde fiskeriet. I stedet bliver det til en god snak om vandpleje, ørreder og grej.... Til højre ses Jesper Kragh-Stetting.

2016 jesper stetting grej stevns

Både før, under og især efter middagen snakkes der stænger, hjul, flueliner og design...

Siden jeg i forsommeren første gang fortalte om mit arbejde med at teste og komme med designforslag til fluestænger, hjul og liner, har flere spurgt ind til produkterne og deres oprindelse. 

Jeg kan oplyse, at mit test- og designfiskeriet foregår for to registrerede danske iværksætterselskaber - PLHFishing IVS og AndersenFishing IVS.

Selskaberne er ejet af Preben Beenfeldt Andersen, Kirsten Pedersen og Jesper Kragh-Stetting.

Selskaberne er beskæftiget med udvikling og design af spinne- og fluestænger, fluehjul og flueliner, hvilket Preben Beenfeldt Andersen har været beskæftiget med i omtrent 20 år i en mindre skala end det er tilfældet nu.

Selskabernes produkter retter sig mod de sportsfiskere, som går efter kvalitet på aller øverste hylde og som har interesse for det allernyeste i teknologi i denne sammenhæng.

Der sigtes efter, at der skal være en balance mellem den allerbedste kvalitet og pris, dog med priser markant lavere end hos konkurrenterne - mellem 30 og 50%.

Dansk arbejde

Selskaberne sigter herudover efter, at selve samlingen af produkterne skal foregå i DK. Derudover ligger der planer om, at man skal kunne få specialdesignet stænger, hjul og liner efter egne behov - et koncept der rulles endeligt ud i løbet de kommende år.

2016 jesper stetting grej gedde

På årets tur til Blekinge blev der testet hjul og stænger. Monteringer, altså hjulholder, håndtag m.v. bliver dog helt anderledes på de endelige produkter. 

Mindre markedsføring - mere til kunden!

- At dette kan lade sig gøre hænger sammen med, at vi ikke har udgifter til markedsføring. Tanken er den, at vores produkter skal sælge sig selv. Simpelthen ved, at der bliver talt om vores produkter langs stranden eller på bredden af søen eller åen, lyder det fra Jesper Kragh-Stetting.

- Og samtidig ved, at vi skaber interesse for det vi kan mellem de sportsfiskere, som har hjemmesider og blogger, men vi er meget omhyggelige når vi vælger samarbejdspartnere, lyder det.

Dette indebærer også, at vi ikke har en hjemmeside eller er på Facebook. Man kan derimod ringe til Preben Bennefeldt Andersen på tlf. 21 62 65 87. 

Fra testtur i Aarhusbugten...