danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Søndag den 23. juni 2019.190623 milldam rod flies

Stang, hjul, flueline og forfang blev testet inden det går løs i Rena. 

Igen i år går sommerens tur til Norske Rena, hvor jeg ud over at guide også får rig mulighed for at fiske ørred, stalling, helt og gedde. 

Benyttede eftermiddagen, til i godt selskab med vores borgmester Torben Hansen og sønnen Rasmus, at fiske med det det lette grej. 

Over os svævede glenten og musvågen majestætisk, og få centimeter fra vandoverfladen sværmede vandpragtnymferne enten solo eller i intens parring. 

Ørrederne var lidt forsigtige og vi oplevede flere gange forsigtige hug, ligesom jeg i det klare vand, gang på gang så hvor hurtigt nymfen blev spyttet ud når bedraget blev afsløret.

Fisk kom der dog i nettet og vi kom hjem i så god tid, at der kunne nås et bad inden aftenens bål, sang og taler. Sommeren er herlig. 190623 milldam hl

Superstærke ørreder der tester grejet inden afgangen til Norge og Rene sidst i næste uge. 190623 milldam guldsmed

Ørrederne kan ikke modstå fristelsen når en af de flyvende vandpragtnymferne kommer fort tæt på overfladen. 190623 milldam rainbow

Lidt ørreder måtte en tur i nettet inden genudsætning.

Fluefiskerdagene i Randers lørdag, nov 09, 2019 24 Days Læs mere om Fluefiskerdagene

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!