Salg af fluer

Fluebinding - salg!

Jeg får en del henvendelser fra besøgende der ønsker at købe nogle af mine fluer. Typisk ønsker man at købe de fluer, der ikke lige er til at finde i handlen.

Priser

Prisen på fluerne varierer. Eksempelvis kan jeg sælge Udbyhøj for kr. 30,00 pr stk. eller kr. 100,00 for fire styk.  

Er du interesseret i at købe fluer, skal du være meget velkommen til at kontakte mig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for et uforpligtende tilbud! 

Betaling kan ske via  MobilePaySend til 21 26 42 16

Salg af fluer og grej.

Ønsker du at bestille, skal du kontakte mig på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. . Betalingen kan klares på mobilpay 21264216 - kontant eller ved bankoverførsel 5395 0440010

Tørfluer

grej fluer salg

Nelson Caddis - en velfangende tørflue når der er vårfluer på menuen. Kr. 40,- stk.

cdc stimulator stonefly

CDC Stimulator / Stonefly. En af mine favoritter når de store vårfluer og slørvinger er i luften og på vandet fra sidst i juli. Kr. 40,- stk. 

hatching mayfly

"Klækkeren" bindes i #16 og #18. Et godt valg når eksempelvis Bäetis Rhodani klækker og ørreder, stallinger og helt er selektive. Kr. 40,- stk.

qwill falskaerm dun

Dun (Bäetis Rhodani ) og andre lignende døgnfluer. Bindes i # 14 - # 16 - # 18. Kr. 40,- stk.

fliesforsale dryfly

Tørfluer med CDC vinger.

stimulator  

Stimulator tørfluer i #8. Kraftigt haclet og højtflydende. Storfanger til sensommerens stallinger og ørreder, der efter ædegildet med majfluer, store slørvinger og vårfluer, har vænnet sig til et ordenligt "måltid"! Også en flue der frister fjordens sensommerørreder. Pris 40,- stk. 

Skumfluer til kyst og å

2017 skumfluer fjord

"Skumdyret" - holdbar og populær flue til fjordens sommer og sensommerørreder. Fiskes på flydeline. Indtages i korte etaper med pause. Fåes i ønskede farvekombinatiner. Kr. 35,00 pr stk - 3 stk for 100,00 kr. 

Nymfer 

fliesforsale kobber pheasant

Min Pheasant Tail variant der har "leveret" i New Zealand, Norge, Sverige, Slovenien, Bosnien og Danmark. Bindes i #6 - #16. 

fliesforsale nymps

Belastede nymfer i mindre størrelse #8 - #10. 

Nymfer kobber hareaer

Nymfer bundet på mini jig krog fra AHREX. Belastet med lead og tungstenshovede. 40,- kr pr. stk. 

Geddeforfang

Geddeforfang

Forfanget er bundet med solid hægte og flertrådet wire. Perfekt når du ønsker hurtige flueskift fx mellem Popper og Flashflue. Forfanget er håndbundet og sælges for kr. 75,- stk. 

Geddefluer

Gedde flash

Skal være solide, lette og må ikke suge vand. Bindes på den modhageløse AHREX (langt det bedste for sikker krogning). Bindes i alle farver og sælges for kr. 45,- stk.

Kystfluer

230313 flatving

Flatwing Streamere er gud for havbars, ørred, makrel og andre rovfisk!

x streamer

X-streameren en af mine populære kystfluer, bundet på de solide og sylespidse AHREX kroge. Fås i flere farvekombinationer og størrelser. Sælges for kr. 40,- pr. stk.

Udbyhoej

"Udbyhøj" er en ægte storfanger. Bindes i ønskede størrelser og sælges for kr. 30, - stk.

Pinky Pain

"Pinky Pain" er blevet opgraderet med en mere solid og "levende" krop. En klassiker som sælges for kr. 35,00 stk.

streamers

Gælder det de salte ørreder, makrel eller havbars, er jeg leveringsdygtig i velfangende streamere bundet på AHREX. Kr. 40,- pr. stk.

© 2023 - brakvand.dk - Henrik Leth - Skytten 118 - DK-8920 Randers