Besser og horn

 Torsdag den 7. maj 2020.200507 samsoe besser syd

Søsatte ved P-pladsen forenden af vejen og fiskede ud langs Besser Rev. En plads der på tidligere ture har "kastet" et par gode ørreder af sig...

Familien er taget fra Hillerød til sommerhuset på Samsø, så hvorfor ikke benytte lejligheden til at hilse på Nina, Jakob, og børnebørnene? Ingen krammeri, ingen håndtryk, afstand og håndsprit. Alligevel rigtigt godt at være sammen...

Tog færgen fra Jylland kl. 07.00 og kørte i land på Samsø præcis en time senere. 

Efter kaffe, snak og en god gåtur dennem det kuperede terræn på den nordligste del af Samsø, satte jeg kursen mod Besser Rev. 

Som forudset var der masser af bide -og legelystne hornfisk. Vandet var faldende og ørrederne var desværre ikke i humør, eller havde måske fundet en anden plads selv om der helt tydeligt var masser af fødeemner i denne del af Kattegat. 

Fiskede over den smukke stenede og blæretangsfyldte bund nogle kilometer uden at se eller mærke noget til de eftertragtede ørreder. 

200507 samsoe fuglereservat 

Adgang forbudt for gående i yngletiden. I båden kunne jeg sejle langs kysten og nyde den smukke bund. På den anden side af den smalle tange findes Staun Fjord. 

200507 samsoe hornfisk

Familien skal lige smage lidt hornfisk.

200507 samsoe besser

Som altd medbringer jeg Mosqeeto'en på mine ture. I dag gik turen nogle kilometer ud langs Besser Rev.

 

Lignende artikler:

© 2023 - brakvand.dk - Henrik Leth - Skytten 118 - DK-8920 Randers