En afhopper og en lille blankStevns, Kystvejen
120324_stevns_kystvejen
Rampen ved min brors hus på Stevns. En smule glat, men ellers perfekt til søsætning!

Lørdag den 24. marts: Handlede mine beretninger kun pom de fisk der blev fanget, ville dette være en kort historie... Fiskeriet og turene handler dog heldigvis om meget andet end løse skæl og rødt kød.

I dag stod vi op til endnu en gang tåge eller havgus, der betød at jeg ikke skulle sejle ret langt ud for at miste kystlinien af syne. For en god ordens skyd har jeg altid et kompas med. I dag klarede vi os dog uden. 

Fiskede i det fine område ind mod Køge og oplevede det pudsige at en ørred på et par kilo sprang elegant fri af vandet lige mellem vores to pontonbåde. Pudsigt at vi netop havde drøfte i hvort stort omfang pontonbåden i forhold til vadning skræmmer ørrederne...! 

Brormand lagde ud med et hug eller rettere en selvforskyldt afhopper på omkring de to kilo, der fik fletlinen til at knække før svirvlen med fluorocarbonen. Mærkede fisken markere - spinstop og så modhug hvorefter linen var underligt tom. Erik så efterfølgende fisken springe med den rød/gul Sølvpil i munden.

Jeg sled gevaldigt i det og blev tilsidst belønnet med en flidspræmie i form af en lille blank ørred på omrking 40 cm. som velfortjent fik endnu en chande i det kolde vand. 

Kørte fra Stevns over middag og kunne, da jeg nåede Fyn nyde det solrige fine forårsvej og en temperatur på 15 grader - godt 10 grader højere end på det kolde Stevns. Hjemme kunne jeg nyde en kold nede på Franks terasse. Foråret er kommet til Randers! {jcomments on}