60 år, Manly Dam og øgler!

Ausralien, Sydney, Manly Dam
111221_manly_dam_sofia_hl
Vi prøvefisker i Manly Dam der huser en bestand af bl.a. Karper, og Bass. Mit barnebarn Sofia nyder at sidde på ryggen og følge med i fiskeriet!

Da jeg ved ottetiden er klar hos min datter, Camilla er det allerede varmt!. Er blevet rimelig familær med den 8 cylindere Holden og vi finder nemt Manly Dam, der er bellingende mindre end til minutters kørsel fra bopælen.

Udover at forsynet området med drikkevand er området omkring Manly Dam udlagt som rekreativt område. Flere steder er der etableret grillpladser og der ingen problemer med at parkeringen.

Området er fyldt med fremmede træsarter, summende clklader og diverse fulgle som jeg ikke kender - lyde, lugte og oplevelsen er totalt anderledes end hvad jeg er vant til!

 111221_manly_dam_water_dragon
Water dragon varmer sig i solen - det var muligt at liste sig helt tæt på disse forhistoriske skabninger!

Havde ikke fisket længe før end jeg så en "pudsig fætter" iagtage mig fra sin varmeplads på stenen. Skræmte et par stykker før end jeg kom tæt nok på til at forevige det facinerende dyr...

Så en mængde småfisk i kanten, men havde ikke held til at lokke de lidt større fisk på fluen. Må også indrømme at satset i denne omgang ikke var så helhjertet som det kunne have været - der var for alt for meget fremmed at kikke på. Men mon ikke vi når at vende tilbage? {jcomments on}