danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

  Dokkedal. Fra udmundingen af Randers Fjord i syd, til Limfjorden i nord findes der masser af stort set uopdyrkede fiskepladser. Du kan naturligvisfiske på kanten af sejlrenderne ved både mundingen af Randers Fjord, Mariager Fjord og Limfjorden. Derudover er østkystens mægtige "flats", med de mange tidevandsrender oplagte fiskepladser. Du kan selvfølgelig vælge de "sikre" pladser ved Dokkedal eller nordsiden af Mariager Fjords udløb. Men har du mod på det "uprøvede" er der fiskbare render og badekar langs hele den herlige østkyst.


Det er min erfaring at fiskeriet i forårsmånederne er bedst de første timer efter at vandet er begyndt at falde. Husk at "vandet vender" hver 6 time! Det lave vand over de vidtstrakte sandflader, bliver hurtigt opvarmet. Her er der masser af smådyr. Når vandet falder, er det således både opvarmet vand, samt en masse fødeem­ner der følger med ud... Fisk derfor i tidevands ud­løbe­ne.
 
Dokkedal_Bjarne_Fries
 
Bjarne Fries, opfinderen af Flexi-Stripperen, på vej mod land efter en god april morgen ved Dokkedal.
Dokkedal_bjarne_japanere
Der skal vades omkring en kilometer fra stranden ved Dokkedal Camping. Bunden er fast og det er let at se hvor det dybe vand begynder!  
Dokkedal_HL_Gl_Udlob
 
 
Ørrederne følger til tider fluen helt ind over skrænten, så sørg for at undgå skygger og hold i øvrigt lav profil.
 
Sådan finder du vej 
Ganske få meter nord for Dokkedal Camping er der en markvej der føre ned til stranden. Parker i vejsiden. Når du kommer ned til stranden går du direkte ud! Husk et kompas så du ikke bliver overrasket af pludselig tåge! {jcomments on}
 
seatroutworld18.jpg

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16

Pontonbåd Sadan 600x600

Get it on Apple Books Fri download!

youyube logo