Med bombayfly drenge i pattegrisens land!

Fredag den 13. september 2013. Enebær Odde: Ankom ved to tiden og fik aftalt at jeg kunne lægge bilnøglen på venstre forhjul. Lasse Elmgren (Lusk) ville så senere køre min bil ud til fyre. Søsatte og satte kursen mod odden i det fjerne. Vejret var perfekt og de næste timer og 6-7 kilometer, kunne jeg ro og "se på bund".

130913 enebaer odde

For tredie gang gjorde bombayfly drengene farvandet omkring Enebærodde usikkert...

Fredag den 13....

Efterhånden som jeg nærmede mig fyret og huset som vi havde lejet, mødte jeg flere og flere af Bombayfly medlemmer som kunne berette om mange mindre ørreder, et par enkelte over målet og en multe på 3,2 kilo som Lars Mathiessen (Rødvin) havde fejlkroget i rygfinnen. (Det blev til en guddommelig fight, lød det fra flere der havde overværet fangsten).
Mere uheldig var Gunnar…. Først blev han blitzet på farten. Så tabte han sin spinnestang med et 3500 kroners hjul på måske 15 meter vand. Så røg svømmefødderne og samme vej gik det med pumpen. Heldigvis var Torben Fonager vågen. således at svømmefødder og pumpe blev bjærget. 
På den lange tur blev det til to mindre ørreder. Aftenfiskeriet var heller ikke opløftende, men jeg havde dog et enkelt godt hug og fik snakket med en hyggelig gammel bekendt som jeg sidst mødte ved Gloma for 5-6 år siden.{jcomments on} 

Lignende artikler:

© 2023 - brakvand.dk - Henrik Leth - Skytten 118 - DK-8920 Randers