Svin på pattegrisens øBombayfly på Enebærodde...
120929_mong_svin_bombay
Selvfølgelig skulle vi lørdag aften have helstegt pattegris, gode historier og masser af godt humør!

Det giver ikke humøret et puf, at skulle køre på en overfyldt E45 fredag eftermiddag for st skulle mødes præcis klokken 18.00 til fælles indkørsel af den, ellers lukkede vej ud til fyret, på Enebærodde. Flere var lidt forsinket, men humøret steg hurtigt et par grader efter vi nåede boligen ved fyret og fik ild i brændeovnen. 

På trods af megen munterhed, lykkes det de fleste af os at stille til morgenkaffe klokken 06.00 - nu skulle der fiskes! 

Vinden var igen frisk og jeg valgte at fiske i fjorden, fra fyret og 500 meter ind. Fangede hurtigt en mindre ørreder, men måtte bruge ben og svømmefødder ihærdigt. Fangede endnu en mindre ørred på strækningen og så et par lidt større fisk i luften. 

Efter godt et par timer valgte jeg at slå om og fiske i læsiden. Det havde de øvrige Bombayfly drenge også gjort. På et hotspot var det blevet til flere fisk, bl.a. en flot blank ørred til Michael Hedensted, som både er den første på pladsen og den hurtigste til at prøve en ny - han løber når der ikke fiskes! 

Fangede endnu en ørred inden båden blev trukket på land og jeg fik fundet lænestolen og den gode portvin. Snart kom der grus i øjnene, men duften af pattegrisen, som var placeret der hvor sådan en gør sig bedst (i grillen) holdt mig fra en time på øjet. Snart blev der grovædt, snart var trætheden glemt og snart var der gang i historierne, der bestemt ikke blev mere kedelige!


120929_enebaer_odde_bombay
Omkring fyret er der en rivende tidevandstrøm og dybt vand. Området lugter ligefrem af ørred! 

Pontonbåds zumba
Igen bragte Mong sig i søgelyser da han ved hjælp af Lars Andersen fik startet sin modvillige påhængsmotor. Fik desværre ikke videofilmet da motoren startede og Mong ikke kunne komme til at nå styrehåndtaget og gassen. Det blev til flere rundture, hvor båden sejlede rund om en desperat Mong. Havde set i øjnene at båden var stukket af, men sådan gik det heldigvis ikke...{jcomments on} 

Lignende artikler:

© 2023 - brakvand.dk - Henrik Leth - Skytten 118 - DK-8920 Randers