Enebæroddefyret ikke til svin...Søndagen gik med fiskeri, oprydning og rengøring...
120930_enebaer_odde
I modsætning til lørdagen, hvor den ene heftige regnbyge afløste den anden, var søndagen solrig, men stadig blæsende! På billedet ses Lars Andersen i en snak om grej og pontonbåde, flokke af gæs der trak sydover, de populære små Honda motorer og Lars Andersens bil der er pakket med to pontonbåde, to motorer og diversen grej - jo, der skal sandelig lidt udstyr med når bombaydrengene dreger på tur! 

Huset ved Enebæroddefyret ligger super, men er absolut ikke beregnet til svin.... Stod op lidt i seks og gik straks i gang med at rense tallerkner og bestik, der mildes talt ikke var særligt lækkert her dagen derpå. Savnede især varmt vand i hanen... Et godt gasblus og nogle store gryder klarede dog opgaven og snart så det hele hæderlidt ud. Mon ikke vi næste år finder på noget spiselidt der sviner mindre?

Trak efter kaffen i fisketøjet og beslutter igen at prøve fjordsiden. De øvrige bombaydrenge, og de mest ivrige havde forlængst løbet mod lørdagens hotspot - her var vist fyldt op! 

Vandet var igen stigende. Tog igen turen ind mod broen og prøve diverse fluer. Havde to tilbud, bla,mdet en lidt pænere ørred der rullede sig i overfladen. Desværre var det nogle forsigtige og heldige fisk... 

Aftalen var at vi skulle holde kl. 10 og at derefter skulle pakkes og gøres rent. 


120930_fluer
Bad om en præsentation af de fluer, der i løbet af weekenden havde fanget fisk. Som det fremgår, er der ikke noget entydigt hverken med hensyn til størrelse, form eller farver. Mon ikke det er således, at en sulten og hugvillig ørred ta'r alt hvad der ligner mad og en god mundfuld? Hvad tror du? 

Takker alle for godt selvskab og et godt arrangement. Vil foreslå, at vi næste år kører fra Randers torsdag aften, således der kan blive mere fiskeri og mindre trafikkø!{jcomments on}

 

Lignende artikler:

© 2023 - brakvand.dk - Henrik Leth - Skytten 118 - DK-8920 Randers