Fuck vinden - fang Naphans!

Søndag den 6. december 2015.

151206 Brian stor gedde

Brian Thyregod med dagens flotteste geddepå omkring 110 centimeter.

Gudenåen: Fra Stevnstrup til Randers Naturcenter.

De er derude, i vandet!

Dagen bød på masser af vind, vand, stærk strøm og lerfarvet vand. Anstrengelserne blev dog belønnet og et par gode gedder måtte "en tur ind og vende".

Med stormende vindstød på op til 24 ms og stærk strøm i Gudenåen, var der dømt benarbejde. Her gælder det om at holde båden ret op i vinden for at undgå at miste kontrollen i de heftige vindstød. 

Det var også dagen hvor jeg for anden gang fik testet de elopvarmede sokker. Havde ikke genopladet efter den første tur på ca. 2 timer. Satte effekten på "2", og var meget spændt på hvordan fødder og tæ'r ville have det efter dagens lidt længere tur i Gudenåen.

Har normalt et par rigtigt tykke uldne sokker, men havde i dag valgt kun at have et par tynde sokker inders og de elopvaremede yderst. Og jo, batterierne holdt strøm på hele turen og vigtigst af alt, var fødder på intet tidspunkt kolde!

151206 stevnstrup

Store mængder nedbør over lang tid, har givet Gudenåens vand samme farve som leret vi bruger til juledekorationer!

151206 HL gedde

Det blev til et par tilbud og et par enkelte gedder i hånden inden vi "landede" i Randers. Den godt 8 kilometer lange tur tog som følge af strøm og vind ikke ret lang tid 

151206 Gudenaa vind

Gudenåen opstrøms Motorvejsbroen byder under normale omsstrændigheder på et fornuftigt geddefiskeri. Men i dagvar forholdene lang fra optimale.