danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Torsdag den 2. maj 2019. 190502 gudenaa gedde

Fik "hilst" på en enkelt gedde på den korte tur. 

Gudenåen ved Randers.

Vinden der onsdag fik de røde fanen til at blafre på smukkeste vis, fik i dag Gudenåen til at vise "tænder". Både årerne og armmusklerne samt mine Force Finns og benmuskler, blev på den korte tur brugt rigtig godt. 

Siden vi i starten af april og frem til nu er der sket rigtigt meget. Sivene har skudt med friske grønne skud og åkande bladene lyser smukt grønt under overfladen. 

Gedderne har brugt måneden til at sikre at der er nye generationer. I det lave vand og mellem sivene ligger den befrugtede rogn og snart klækker de første små geddeunger - en ny generation af den smukke rovfisk er på vej.

Fiskede i området lidt opstrøms Naturcenteret og startede efter få kast med at en gedde sprang ud af vandet for at få fat i min grønne flashflue. Det fik den ikke... Heldigvis var der flere gedder i biddet, og en enkelt måtte i hånden og portrætfotograferes.  190502 gudenaa blue bridge

"Den Blå Bro" var i sin til en jernbanebro. I dag er den ikoniske  bro benyttet af cyklister og fordgængere.190502 gudenaa grej

Foråret er grønt og det var dagens flue også!

 

Djursland, Randers Fjord, Mariager Fjord, Gudenåen, Glenstrup Sø 

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd. 
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Møn - sydsjælland

Knud Stangegaard

More about Møn and Guide Knud Stangegård.

Møn Guide

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

tjaerby_baek_ned.jpg

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16