Uden vind og varmt!

Fredag den 29. maj 2020. 200529 bredning fluer

Grej og fluer til dagens tur i den indre del af Randers Fjord. 

Randers Fjord.

Havde i dag fornøjelsen at have Daniel Holm på forsædet. Turen som foregik i den indre del af Randers Fjord gjalt de stridbare, men også lunefulde brakvandsgedder. 

Med klart vand og uden vind til at "sløre overfladen", skulle gedderne vise sig at have fat i den lange ende, som desværre ikke var i vores fluer...

Allerede fra starten oplevede vi gedder som tilsyneladende sov.  Selv sexede tiltrækkende fluer, samt lokkende og forførende ord, kunne ikke få de kære gedder til at falde for bedraget. I bedste fald svømmede de i behørig afstand efter vores fluer - en adfærd der fik os til at finde flueæsken frem og foretage hyppige flueskift. 

Ud over gedderne så vi en del fine rimter der hyggede sig med at fouragere på insekter og andet der lå på overfladen. Det lette tørfluegrej havde vi dog ikke medbragt på dagens tur, så rimterne må vente til en anden god dag!

Et par gedder måtte på trods af spisevægring dog en tur ind til til et tandeftersyn inden vi først på eftermiddagen valgte at returnere til lystbådehavnen. 

200529 bredning daniel holm

Daniel Holm på forsædet af min efterhånden godt testede to-personers båd fra Anderson Ponton.

200529 bredning randers

Randers set fra fjorden på en varm og vindstille majdag.

200529 bredning guideboat

Har i en årrække kendt Daniel Holm som en mand med fart på. Udover sit store arrangement i NordicAngler.com og på de sociale medier, er Daniel også nybagt far!