Mild januar dag i godt selskab

   Tange Sø 
 120108_tange_steen_gedde_landing
Steen Christensen gør klar til at håndlande gedden, der ville det anderledes! 

Kørte ellers hjemmefra i god tid og troede alt var i skønneste orden. Da jeg nåede Bjerringbro, samtidig med at det var ved at lysne, kom jeg i tanke om at mine waders stadig hang hjemme i entreen på Skytten. Lidt af en flovpeter, der gav en ekstra tur til Randers. 

Lidt sent på den og efter lidt snak i telefonen, besluttede jeg at søsætte ved Ansddæmningen og så ellers møde resten af holdet, der havde søsat ved Kgs. Bro i området hvor Gudenåen bliver til den kunstigt skabte Tange Sø. 

Fik brugt  armene til at ro, og ikke mindst benene til at "svømmefodspadle" med og mærkede snart at en god måned uden pontonbåd havde haft en ugunstig indflydelse på min mobilitet - snart, vel efter et par kilometer, kunne jeg mærke ømme muskler i benene. 

God strøm! 
Den seneste tids store mængde regn og den deraf følgende vandmængde reulterede i at der var åbnet op for sluen ved Tangeværket, så der både i åren og i søen var en god strøm som sammen med lidt uklart vand sikkert fik gedderne til at "trykke sig". Samtlige gedder vi fangede var således fyldt godt op med igler - et typisk tegn på at gedderne har holdt sig tæt på bunden! 


120108_tange_steen_gedde
Steen Kristensen der har Storåen som hjemvand med en af dagens fine gedder! 
120108_tange_klaus_gedde

Klaus der til daglig er kok er i godt humør selv om flyderingen lækker og at der måtte pumpes ca. hver halve time. Besluttede i løbet af dagen, " at nu skal der investeres i en pontonbåd" ...
120108_tange_ans_hold
Dagens hold i godt humør efter en mild dag. Vi fangede haver op til fem gedder, hvoraf stort set alle blev fisket dybt! 
{jcomments on}Lignende artikler:

© 2023 - brakvand.dk - Henrik Leth - Skytten 118 - DK-8920 Randers