danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefaultGudenåen mellem Fladbro og Randers 
120724_gudenaa_guide_ponton
Den spritnye to-personers Anderson Pontonbåd fik sin jomfrutur på årets rigtige første sommerdag hvor termometeret nærmede sig de 30 grader.

Lars Andersen har efterhånden bygget pontonbåde i et par år, og vi har gennem længere tid talt om at det kunne være super at bygge en båd med plads til to personer - en fisker og en guide! Som sagt, så gjort. I dag skulle "skibet" så ud på sin første tur. 

Vi søsatte ved Fladbro, hvor jeg tog en hurtig runde blot for at konstatere at de lange pontoner giver en overraskende god fremdrift. Ja, faktisk var det hele sat rigtigt sammen fra startet og alt virker perfekt! 

Aftalen gik på at Lars skulle fiske mens jeg skulle passe årerne.

Konstaterede snart, at Gudenåen er vokset til som aldrig før, hvilken gjorde fiskeriet næsten umuligt. I Nørreåen er vandet fortsat lidt humusfarvet, men vi skulle ikke langt ned i Gudenåen før end vi de fleste steder kunne nyde synet af bunden, fisk og i særdeleshed fiskeyngel i alle størrelser. Vegetationen er dramastisk tæt, og går du med planer om en å-tur, må anbefalingen lyde på grødesikret popper fisket på kort line mellem vandplanter og åkander.

Vandet faldt kraftigt og vi havde selvfølgelig ikke de rigtige fluer med. 

Så et par enkelte gedder jagte, men der var ikke nogen der var interesseret i den lidt diskrete flashflue. Sommervejret var helt sikkert heller ingen fordel!

Med til dagens historie høre, at jeg havde glemt mine bilnøgler i Lars handskerum. En opringning løste dog dette problem - tak Torben Kondrup!{jcomments on}

Djursland, Randers Fjord, Mariager Fjord, Gudenåen, Glenstrup Sø 

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd. 
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Møn - sydsjælland

Knud Stangegaard

More about Møn and Guide Knud Stangegård.

Møn Guide

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Bredningen_lars_gedde_fight.jpg

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16